25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Hoţii din tren

Mehedinţi: Hoţii din tren

Lucrătorii Postului de Poliţie TF Balota, judeţul Mehedinţi, au fost sesizaţi ieri cu privire la faptul că în staţia CF Prunişor, cu ocazia transbordării la trenul Ac.1692 unei călătoare i-a fost sustrasă geanta în care avea suma de 280 de lei, actele de identitate, un telefon mobil, carduri şi alte documente personale.
Partea vătămată nu a putut să dea relaţii cu privire la locul comiterii furtului sau cu privire la persoane suspecte de comiterea acestuia.
În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, autorii au fost identificaţi de către lucrătorii Postului de Poliţie TF Orşova, în persoana numiţilor G.G.E., de 40 de ani, şi G.C.G., de 13 ani, domiciliaţi în Timişoara, asupra cărora s-a găsit o parte din bunurile şi valorile sustrase. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că sus-numiţii, în timp ce călătoreau cu trenul Acc.1692 pe distanţa  Băile Herculane-Filiaşi şi observând că partea vătămată doarme în compartiment, i-au sustras geanta, au coborât în staţia CF Orşova, după care au plecat cu un taxi în municipiul Orşova, unde au cheltuit o parte din bani şi intenţionau să vândă telefonul mobil. Lucrătorii Postului i-au depistat pe cei doi în Orşova recuperând de la aceştia geanta, actele de identitate, cardurile bancare, telefonul mobil şi suma de 33 de lei. Celor doi timişoreni li s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS